M-am gândit mult săptămânile acestea, când avem multă treabă și MânuțeCreative.ro cere multă atenție, la echilibru între timp personal și cu familia și timp dedicat vieții profesionale. Îmi doresc tare mult să îmi definesc lucrurile astea bine de tot, în așa fel încât să fiu un antreprenor-tată-model. Sau un tată-model-antreprenor-de-succes. 
În fiecare zi în ultima perioadă mi-am pus întrebări de genul celor despre care am scris întâi pe Facebook și pe care le dezvolt acum aici: 
  • Ce înseamnă timp de calitate și cum se măsoară el?
  • Cât de mult contează amintirile împreună?
  • Ce anume ne amintim din propria viață atunci când suntem părinți?
Sunt întrebări pe care poate vi le puneți și voi, sunt întrebări care contează mult în viața mea de părinte. 
Pentru că, între timp, am și răspunsurile destul de clare, pentru mine este foarte important să ne jucăm împreună în familie. MânuțeCreative.ro e un proiect tare drag, care însă mă ține uneori departe de joaca împreună cu copiii mei. Așa că am făcut un calcul echilibrat: lucrez mai mult în timpul săptămânii pentru ca sâmbătă și duminică să fiu acasă în cea mai mare parte a timpului. Asta înseamnă că avem și timp de ieșit la aer, lucru pe care iarăși cred că ni-l dorim cu toții tare mult. Așa că profităm de soare, de sănii - facem și teste cu produsele de la MânuțeCreative și iară cum primesc și feedback la cald, de fotografii și de veselie fără margini.
Uneori știu că e mai dificil și nu-mi iese așa cum mi-am propus, dar sunt încrezător că reușesc în cea mai mare parte a timpului.
Am pus și aici poza cu Sofia cea roșie-n obraji. Așa cum am scris și pe Facebook, lumea-mi spune că semănăm 🤗🤓😍. Și am primit și de acolo reacții la fel de frumoase. Vă mulțumesc!