Anul ăsta a început frumos, cu multe zâmbete în jurul Mânuțelor Creative, cu mesaje de feedback, cu prieteni vechi și noi, cu planuri, speranță și motivație.

La finalul anului trecut am trimis multe cadouri pe care le-am împachetat cu mult drag. Cu imaginile unor elfi în minte, dar și fredonând "hai hi, hai ho, suntem pitici mișto!" am pus un gând bun în fiecare cutie sigilată. Asta ne-a făcut să ne bucurăm tare mult și de activitatea în sine, dar și de cele câteva zile de vacanță de după.

Ei, între timp am încheiau inventarul de început de an și am trecut la planurile pe care le facem cu avânt și cu motivație. Ne-am propus să le încheiem până pe 15 ianuarie. Sau până pe 20. Dar să le încheiem. Și-ntre timp m-am bucurat și de dragostea familiei. După cum vedeți în poză, am avut parte de îmbrățișări calde și frumoase, cum numai un Moș Crăciun poate visa. Eu sunt norocos că le primesc în fiecare zi și la fel de norocos mă simt că îmi văd copiii crescând. 

Cât despre vacanțe și plimbări, anul ăsta ne dorim să facem, dar suntem mai cuminți deocamdată. Sperăm să ne putem plimba curând nestingheriți, dar încă știm că lucrurile nu stau așa și ne păstrăm răbdarea ca să ne păstrăm sănătoși.

Mi-ar plăcea să scriu mai des aici, să îmi devină un obicei. Așa cum sper ca Sofia și Cezar să înceapă să facă planuri alături de noi. Sofia are 11 ani și se pregătește ca în 2021 să devină vlogger-iță :). Cezar nu știu încă, dar sigur pune ceva frumos la cale. 

Dacă vreți să ne împărtășiți planurile voastre pentru 2021, rubrica de comentarii vă stă la dispoziție.

Până atunci, noi vă transmitem înapoi toată energia noastră bună. Ni se citește în priviri, așa-i?

Cu drag, 

Radu