Rubbabu și Antonio Juan sunt două dintre brandurile de jucării premiate pe care le-am ales pentru copii cu Mânuțe Creative. Unul dintre lucrurile care au contat foarte mult atunci când am optat pentru ele a fost recunoașterea primită. E important să știi că jucăriile sunt premiate internațional, mai ales când vorbim despre o comunitate de pasionați din toată lumea, care arată prin aceste premii că aceste jucării chiar au fost verificate și sunt foarte sigure să ajungă în mâinile copiilor noștri.

Contează foarte mult, nu-i așa? Să știm că, în primul rând, siguranța este garantată.

Rubbabu sunt produse în India, într-un business de familie și sunt recunoscuți a fi singura companie din lume care produce jucării din spumă de cauciuc. Brandul are o serie de jucării premiate pentru siguranța produselor, dar și pentru valoarea pe care o aduc locului, pentru faptul că sunt produse din materiale care protejează mediul și pentru practicile responsabile adoptate de compania producătoare în comunitatea din care fac parte. 

Creatorii Antonio Juan provin din provincia Alicante, leagăn al industriei spaniole a jucăriilor încă de la sfârșitul secolului al XIX-lea. Marca „Muñecas Antonio Juan” a apărut în 1958 în orașul Onil. A început ca întreprindere de familie umilă, în care trei generații de proprietari de magazine de jucării s-au unit și, de atunci, nu a încetat să crească, transformând compania într-un model mondial.

Păpușile de la Antonio Juan sunt din ce în ce mai apreciate și pun accent pe faptul că favorizează jocul responsabil, având grijă de mediu și generând zero deșeuri la fabricare. De la primii pași ai designului până când este gata să fie în brațele copiilor, păpușa urmează un întreg proces de producție durabilă, în care toate deșeurile sunt gestionate eficient, cu scopul de a oferi păpuși care, pe lângă faptul că sunt cu totul speciale, sunt sigur e și au fost create provocând cel mai mic impact asupra mediului.

Putem povesti foarte mult despre acești doi creatori de jucării, sunt fascinanți din toate punctele de vedere, de la poveștile lor, la gamele de jucării și atenția la ceea ce oferă copiilor din toată lumea, la grija cu care își dezvoltă business-urile. 

Vom mai scrie despre asta, alegem cu mare grijă ceea ce oferim Mânuțelor Creative!