Cum platesc?

Modalități de plată

1. Plata Ramburs

Kindergenio.ro acceptă plata ramburs (clientul plătește cash curierului, în momentul livrării.

2. Plata online

Clienții pot plăti online, cu cardul, direct pe site, în momentul comenzii. Ca și procesator de plăți folosim EuPlatesc.ro, deci datele dvs. vor fi procesate în siguranță.

3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

Dacă ați ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce iți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 6 RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card  cardurile de cumpărături:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere  ) și plățile online devin mai simple ca oricând:

 • Rate fără dobândă
 • perioadă de grație de până la 56 de zile
 • comision zero la toate cumpărăturile   
 • plăți sigure pe internet

Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.


0800 80 2273(CARD)  Apel gratuit din orice rețea națională, fixamă sau mobilă

*8028  Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă
0264.594.337  Apelabil din orice rețea, inclusiv internațional

Prin card de credit emis de BCR:

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR! Ai RATE fără dobândă și reduceri la comercianții parteneri!

Plătește prin cardul tău de credit BCR pe website-ul Kindergenio.ro și beneficiezi de oferta standard de  6 rate fără dobândă!

Cine poate plăti în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATĂ Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATĂ Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectați opțiunea de plată "Online prin card bancar", introduceți datele cardului dvs BCR si numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei și tu cardul BUN DE PLATĂ de la BCR? 

 • Aplică acum pe  www.bcr.ro sau
 • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de către un operator bancar sau
 • Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumpărături! 

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold și Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de credit în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de credit de la comercianții afiliați acestui serviciu.

 • Confortabil - Tot ce trebuie să faci este să selectezi numărul de rate  în care dorești să rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzacția se va efectua în numărul de rate ales de tine exact la momentul efectuării plății;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%;

 • Flexibil - Poți alege plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card;
 • Accesibil - Ești liber să folosești oricând plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine;
 • Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit.

 

Prin card de credit emis de First Bank

 Anul acesta se poartă cumpărăturile fără griji!

Plătește prin cardul tău de credit pe website-ul Kindergenio.ro și poți beneficia de 6 rate fără dobândă!

 Dacă ești posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poți solicita plata în rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa și participante la acest program sunt:

 • Visa Franklin
 • Visa Exclusive Gold
 • Visa Business Standard
 • Visa Business Gold

Pentru a plăti online cu cardul în rate trebuie să:

 • Alegi opțiunea de plată "Online prin card bancar”
 • Introduci datele cardului
 • Specifici numărul de rate dorit.

 

Plățile online se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigură tranzacțiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplică acum pentru un card de cumpărături First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contactează-ne la 021 303 69 69!

Start la cumpărături !

 

Notă:

Kindergenio.ro nu stocheaza în vreun fel datele bancare ale clienților. Toate operațiunile de plată online sunt realizate exclusiv prin procesatorul EuPlatesc.ro

Luni,Marti,Miercuri,Joi,Vineri,Sambata,Duminica
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Nu sunt destule bucati disponibile. Doar [max] ramase.
Adauga la FavoriteVezi FavoriteSterge din Favorite
Cos

Cosul tau este gol.

Inapoi la magazin

Adauga o nota la comanda Editeaza nota
Estimeaza livrare
Adauga un cod de discount

Estimeaza livrare

Adauga un cod de discount

Codul va functiona pe pagina de comanda.