DESPRE NOI

Cine este tatăl (sau omul) din spatele Mânuțe Creative?

Bine v-am găsit pe site-ul mânuțelor creative, sunt Radu Bartoș și pe măsură ce am învățat să fiu tată a doi copii - învăț și acum, procesul acesta e în continuă dezvoltare- am căutat să inspir bucuria învățării celor mici prin joacă, explorare și experiment. În acest demers, jucăriile au jucat și joacă un rol crucial în creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor: acestea se îmbină perfect cu mânuțele lor creative. Odată ce copiii mei au început să crească, am realizat că fiecare copil are un potențial genial care are nevoie numai de îndrumarea potrivită pentru a atinge stelele. Dar nu printr-o colecție imensă de jucării, ci prin câteva jucării educative și calitative care să ia forma de povești, de amintiri, de experiențe și care să le dezvolte creativitatea și funcțiile motrice prin mânuțele lor creative.

Ce facem noi la Mânuțe Creative?

La Mânuțe Creative ne propunem să reaprindem scânteia creativității și curiozității în cei mici prin jucării potrivite scenariului lor de joacă pentru a contribui la creșterea vizionarilor, liderilor, creativilor de mâine. Cred că orice jucărie ar trebui achiziționată responsabil, gata să dezvolte imaginația și creativitatea celor mici, motiv pentru care oferim oricând garanție pentru satisfacție și asistență, deoarece îmi doresc ca experiența de utilizare a adulților și copiilor să fie una completă. Când cumperi jucării pentru copii, îți imaginezi bucuria lor în timp ce le au în fața lor și sunt gata de joacă. Așa îmi doresc să se întâmple mereu cu jucăriile pe care le recomandăm. Totuși, dacă nu se întâmplă chiar așa, părintele va fi lângă copil, iar noi lângă părinte pentru a găsi soluția potrivită.

De ce jucării?

Pentru a ajuta și alți părinți și copii, am creat Mânuțe Creative. Au contribuit și contribuie câțiva oameni de nădejde. Aici am adus la un loc jucării și produse creativ - educative alese cu grijă pentru a crește și ghida cât mai mulți copii prin intermediul jucăriilor. Îi susținem astfel spre ceea ce vor cu adevărat sa facă atunci când vor deveni adulți. Am realizat că multe camere de copii sunt foarte pline de tot felul de jucării primite dintr-o multitudine de locuri și, pentru scurt timp, fiecare copil s-a jucat cu toate. De fiecare dată când se plictisește de jucăriile primite, copilul revine la scenariul de joacă preferat. Nu mă refer la jucărie, ci la ce face cu jucăria: poate fetele au păpuși, dar unele le creează hăinuțe, altele le coafează permanent, iar altele le dau roluri și le regizează diferite scenete, în timp ce băieții se joacă cu mingea, dar sporturile practicate cu aceasta sunt diferite.

Mânuțele care se ajută reciproc

Mânuțele care se ajută reciproc Sperăm că veți oferi jucăriile de la Mânuțe Creative celor mici și că aceștia se vor bucura jucându-se. Suntem pasionați de jucării și de dorința de mai bine, așa că ne-ar plăcea să auzim orice feedback și sugestii pe care le ai pentru noi printr-un email la copilarie@mânuțecreative.ro.

Vă mulțumesc pentru sprijin! Radu Bartoș

“We believe that each and every child is born with the seed of a genius waiting for the right gardener to nurture it” – Radu Bartoș

Luni,Marti,Miercuri,Joi,Vineri,Sambata,Duminica
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Nu sunt destule bucati disponibile. Doar [max] ramase.
Adauga la FavoriteVezi FavoriteSterge din Favorite
Cos
Livrare gratuita pentru toate comenzile mai mari de [money]
Mai adauga produse de inca [money]pentru a beneficia de Livrare Gratuita!
Felicitari! Beneficiezi de livrare gratuita!

Cosul tau este gol.

Return To Shop

Adauga o nota la comanda Editeaza nota
Estimeaza livrare
Adauga un cod de discount

Estimeaza livrare

Adauga un cod de discount

Codul va functiona pe pagina de comanda.