Artberry a fost creat pentru copii mari si mici. Cu produsele Artberry copii isi lasa imaginatia sa ii poarte cat mai aproape de stele.

Pentru copii cu varsta intre 3-6 ani jocurile noi semnifica o fereastra in lume, ii ajuta sa descopere noile obiecte inconjuratoare si proprietatile acestora, si in acelasi timp pe sine insusi. Plastilina si creioanele colorate, sau acuarelel ii dau posibilitate copilului sa descopere prin joaca forme si combinatii de culori, care cu siguranta ii vor dezvolta si mai mult imaginatia si il vor ajuta sa acumuleze cunostinte noi si sa-si creasca increderea in sine si in propriile forte.

Produse sigure pentru cei mici si cei mari

In cutiutele de plastilina moale de culori deschise, se ascund produse realizate din ingrediente naturale, pe care le cunoastem cu toti: faina, sare, ulei de masline, si coloranti de asemenea naturali. Desigur, plastilina pe baza de ingrediente naturale nu este un produs alimentar!

Dezvoltarea Motoricii

Sorteaza si filtreaza

Copii simt nevoia de a atinge totul, iar prin pipaire el primeste o partea din informatia despre mediul care il inconjoara. Prin jocul cu plastelina, in incercarea de a realiza ceva cu manutele lui, el dobandeste primele cunostinte si aptitudini.

Fiecare atingere a plastilinei moi, o sa ii aduca copilului dvs. bucuria jocului creativ, si chiar daca la primele figurine pe care le vor modela sunt doar figurine hazlii- acestea o sa-l inveseleasca. Sub atenta supraveghere si indrumare a celor mari, copii vor invata sa utilizate corect plastilna si alte accesorii pentru modelare care se regasesc in fiecare set.

Te-ai intrebat la ce viseaza parintii?

Viseaza ca copiii lor sa creasca talentati si sa fie capabili, iar pentru acestea sa devina realitate, copii au nevoie de jocuri si jucarii creative. Atunci cand copii invata sa modeleze alegand forma si culoarea potrivita a plastilinei Artberry, in imaginatia lui se creaza o lume completa formata din emotii si imagini pozitive. In imaginatia copilului figurinele iau viata, se schimba, vorbesc unele cu celelalte- asa copilul invata sa viseze sa se bucure de prima opera creativa.